Одна пачка містить 30 аркушів шокотрансферної паперу формату А4 (210х297 мм). Цей тип паперу використовується шоколаття для перенесення повноколірних зображень на кондитерські вироби, покриті шоколадом. Аркуш шокотрансферного паперу являє собою харчову плівку зі спеціальним напиленням. Процес переведення зображення відбувається так:
1) Здійснити харчовий друк на шокотрансферному аркуші (зображення має друкуватися дзеркально на боці з напиленням, якість друку — «високе»).
2) Покласти віддруковані листи на рівну поверхню за кімнатної температури та вологості не більш ніж 50%, поки харчове чорнило не висохне.
3) Перед тим, як наносити шоколад на аркуш шокотрансферного паперу, необхідно зробити тест на готовність чорнила до перенесення.
4) Потім необхідно покласти аркуш шокотрансферного паперу на дерев'яну або пластикову поверхню (не використовуйте мармурову або сталеву поверхню) і нанести темперований білий шоколад. Температура шоколаду має бути не нижчою за 31.5 °C.
5) Потім шоколад необхідно помістити в холодильник (температура від 4° до 8 °C) на 15 хвилин. Після затвердіння шоколад готовий для декорування, а плівка шокотрансферного листа може бути видалена.
Зберігати за кімнатної температури в сухому та темному місці. Попадання прямих сонячних променів і вологи на поверхню цукрового листа може негативно позначитися на якості друку та на роботі харчового принтера.
Продукт має європейський сертифікат безпеки для людини, який підтверджує брак негативного впливу на здоров'я людини під час її вживання.
Основні | |
---|---|
Виробник | Modecor |
Країна виробник | Італія |
Стан | Нове |
- Ціна: 1 700 ₴